Meny

Kontakta oss

Åpne meny
05.05.2015
nina

Norvital® Maxi Flex

Norvital® Maxi Flex innehåller ingredienser som kan hjälpa mot ömma leder och muskler. Läs mer.

Image of product: MaxiFlex

MaxiFlex

298:00 kr

60 kaps/2 mån. förbrukning

Muskler och leder

Ingredienserna i Maxi Flex

5-LOXIN ®

  • ökar rörligheten i lederna
  • Bidrar till att behålla smidiga leder
  • Har bra dokumenterad effekt på ledfunktionen 

Vitamin D3:

  • Bidrar till normal muskelfunktion
  • Bidrar till normalt upptag av kalcium
  • Bidrar till ett normalt immunsystem

Kollagen II är viktiga byggstenar i bindväven som är en väsentlig beståndsdel i ben, brosk, sener och ledband. Det brosk som finns i lederna är huvudsakligen byggt av kollagen.

Om MaxiFlex

Norvital Maxi Flex – för ömma och stela leder

Norvital Maxi Flex är kosttillskottet för dig som har besvär med ömhet och stela leder. Många drabbas av stelhet i fotleder, knän, fingrar och axlar.  De ingredienser Maxi Flex består av kan bidra till att avhjälpa besvären.

Vintern 2011 sammanställde vi en liten studie som omfattade 134 personer, som alla hade använt Maxi Flex. Hela 63 % av de här personerna upplevde att de hade mindre ledbesvär efter att ha använt Norvital Maxi Flex varje dag i bara tre månader!

Hälsoeffekter

De aktiva ingredienserna i Maxi Flex härstammar från helt naturliga råvaror och kan lindra ömhet och stela leder. Huvudingrediensen i Norvital Maxi Flex är 5-loxin®, ett patenterat högkoncentrerat extrakt, som utvinns från trädet  Boswellia serrata, som växer naturligt i Norra Indien. Det är bevisat i kliniska studier att extrakt av Boswellia serrata har effekt mot knäbesvär. Norvital MaxiFlex består av kapslar med aktiva ingredienser från enbart naturliga källor.

Källa: Sengupta, et. al., Arthritis Research and Therapy, Vol 10 (4), R85).

Kundupplevelser

Sissel fann hälsokosten för leder!

Jag heter Sissel och har funnit en hälsokost som fungerar bra för mig. Det har inte alltid varit lett, det här med mina leder, men efter att jag började använda Maxi Flex känner jag att jag har hittat en produkt som gör att jag lever gott med mina leder.

Nu böjer jag mig ner för att knyta skorna och det går fint att hålla på med handarbete. Det går också bra att ta ett extra tag, jag känner det inte speciellt på kroppen nästa dag. Jag är väldigt tacksam för att jag faktiskt kan göra allt detta obehindrat.

Norvital Maxi Flex är ett naturligt tillskott i min kost och bra för mina ömma och stela leder.

Sissel Johnsen

Sissel Johnsen, Vesterålen 

Lycklig testdeltagare

Jag är väldigt glad över att jag kan fortsätta med att handarbeta. Jag har haft ömma och stela fingrar och även om besvären har varit störst om morgonen, har det påverkat mig genom hela dagen. När vädret har skiftat har besvären blivit värre. Jag har testat mycket och följt många råd för att bli kvitt stelheten, men har tidigare inte hittat något som verkligen har fungerat.

När jag fick erbjudandet från Norvital om att vara med och testa Maxi Flex bestämde jag mig för att tacka ja direkt. Kliniska tester på extraktet Boswellia serrata, som alltså finns i Norvital Maxi Flex, visar att det kan ha en positiv inverkan på liknande besvär och jag hoppades att jag kunde få uppleva det.

Jag har nu fått uppleva effekten av Norvital Maxi Flex. Även om jag fortfarande är lite stel om morgonen, är det ingen tvekan om att produkten har haft en positiv effekt på mina besvär. Nu kan jag mycket lättare utföra de dagliga sysslorna som kräver att jag använder händer och fingrar. Jag har därför fortsatt att använda Maxi Flex även om testperioden nu är över. Äntligen fann jag en produkt som motsvarande mina förväntningar!

Bilde av Inger Jensen

Inger Jenssen – Stokmarknes

 

Ingredienser
Innehåll  1 kapsel % av referensvärdet 
 5-LOXIN® (extrakt av Boswellia serrata)  100 mg      
 Kollagen II  0,4mg    
 Vitamin D    5 µg  100 %  

 

Rekommenderad dosering:
1-2 kapslar dagligen, i samband med måltid. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

Ingredienser:
5-LOXIN® (extrakt av Boswellia serrata), maltodextrin, gelatinkapsel, klumpförebyggande medel (kiseldioxid), förtjockningsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), kolekalsiferol, hydrolyserat kollagen.

Kosttillskott skall ej ersätta en allsidig kost och skall inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare rådfrågas före användning av kosttillskott.

Producerad enligt riktlinjer för Good Manufacturing Practice (GMP).